23/3/09

Segona jornada de Promoció (Figueres)

Aquest cap de setmana es va disputar a les pistes municipals de Figueres la segona jornada de promoció de les comarques de Girona. L’atleta de la categoria cadet , Aleix Ferré va guanyar contundentment la prova dels 1000mll, Salvi Martí va ser novè a la mateixa cursa. En la mateixa distància però en categoria femenina Chaymae Mechaal va ser segona i Clàudia Illa tercera. Aquestes dues atletes van ser tercera als 300metres tanques i primera al salt de llargada respectivament.

Ricardo Triviño va ser segon als 1000mll en la categoria infantil masculí i en la femenina Mariona Cots va ser cinquena. En els 600m de la categoria aleví masculí els atletes de l’Associació Atlètica Palamós Calonge-Sant Antoni van ocupar les cinc primeres i la novena posició (Said Mechaal, Roger Cañigueral, Ayub Ayachi, Silver Gómez, Kaleab Baldó i Ali Bouchikhi) fet que els dóna garanties per realitzar un equip capaç d’assolir la classificació per a disputar el Campionat de Catalunya de relleus de 3x600 el pròxim cap de setmana. En la categoria benjamí i també en la prova de 600mll Eduard Illa va ser el segon, Lucas Fernandez quart i Joaquim Belmonte cinquè. En la mateixa categoria però femenina Júlia Martí va ser cinquena i Meron Baldó sisena. Cal destacar la primera posició en la prova de llançament de pes de la categoria aleví masculí de Kaleab Baldó. En aquesta mateixa disciplina Said Mechaal va ser segon, Roger Cañigueral quart, Ayub Ayachi cinquè, Ali Bouchikhi setè i Silver Gomez vuitè.