10/3/09

Dissabte es va presentar oficialment la nova Associació Atlètica Palamós, Calonge – Sant Antoni

Aquest passat dissabte 7 de març es va presentar oficialment la nova Associació Atlètica Palamós, Calonge - Sant Antoni a l'Estadi Municipal de Palamós. La presentació va comptar amb la presència d'uns 70 atletes d'aquesta associació que neix de la unió entre l'Associació Atlètica Palamós i la nova incorporació d'atletes de Calonge i Sant Antoni. Durant l'acte de presentació també es va homenatjar el que durant 20 anys ha estat el president de l'Associació Atlètica Palamós i un dels fundadors, Isidre Verdún, que va rebre una placa commemorativa de mans del nou president de l'entitat, Xavier Cugat. També van assistir a l'acte l'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, i de l'alcalde de Calonge, Jordi Soler. D'aquesta manera l'associació atlètica eixampla l'abast geogràfic amb l'objectiu d'ampliar la base de corredors i també per economitzar costos. L'Associació Atlètica Palamós, Calonge - Sant Antoni està formada per 115 corredors d'edats compreses entre els 5 i els 70 anys.


1 comentari:

Teresa ha dit...

Nosaltres tambe varem anar a la presentació de la nova Associació Atlètica ja que el nostre fill Adrià es atleta de l'Associació.Un dels objectius de la nova Associacio es ampliar la base d'atletes segons diu el text publicat el 10/3/09.
Però en aquesta nova temporada quan tenim dos fills que volen fer atletisme demanem al pavello de Calonge pagar la quota fraccionada per motius economics s'ens diu que no perque aquesta possibilitat no esta contemplada.Trobo que no s'ens donen gaires facilitats per poder fer un esport ,minoritari i alternatiu al futbol i basket ,que tots sabem que requereix molta voluntat i esforç per part de pares i atletes.He estat atleta i ara mare i sé del que parlo.