17/3/09

Jornada de Promoció a Olot

El dissabte 14 de març es va disputar una jornada de pista a Olot. Aquestes jornades destinades a les categories inferiors tenen l'objectiu de permetre als més petits anar descobrint les diferents proves que poden disputar i quines els agraden més.
La majoria d'ells van disputar diverses proves. Es poden detacar diversos resultat com els tercers llocs de les cadets Clàudia Illa en els 300m i en el triple salt i Chaymae Mechaal en el seu debut als 1500m obstacles. Salvi Martí va ser quart en el triple salt de la categoria cadet masculí. Ricardo Triviño en la categoria infantil masculí també va debutar en els 1000m obstacles on va assolir una excel·lent marca essent cinquè.
La cursa amb més participació per part de l'Associació Atlètica Palamós Calonge - Sant Antoni va ser el 2000m.ll on Roger Cañigueral va ser primer seguit de Said Mechaal i Ayub Ayachi. També en la mateixa cursa Perdo Ruiz va ser cinquè i Kaleab Baldó setè. Aquest atletes de la categoria aleví masculí també van realitzar els relleus 3x600 en dos equips diferents i es van situar en la primera i la segona posició. Cal destacar el primer lloc en llançament de pilota de Kaleab Baldó.
Els més petits, els benjamins també van participar en diferents proves. Tant en categoria masculina com femenina van participar en el relleu del 3x600. Les noies van aconseguir la segona posició i els nois la tercera. Cal destacar el primer lloc en llançament de pilota de Marina Dalmau. En aquesta prova van ser sisena i setena Julia Martí i Ivette Dalmau.