1/2/09

Resum del cap de setmana

Aquest cap de setmana les competicions han estat força diverses. En primer lloc, dissabte 31 de gener a la tarda es va disputar la sisena jornada de control absolut a la pista coberta de Vilafranca del Penedès. Allà, Elena Fonalleras va aconseguir un registre de 4,58,70 en la prova de 1500m que li permetrà participar al campionat d'Espanya Promesa. En aquest campionat, que serà cel·lebrat el darrer cap de setmana de febrer a Sant Sebastià, també hi participarà Èlia Vallès. Aquesta atleta, a més a més, va aconseguir realitzar els 400m en 57,90. Aquesta és la seva segona millor marca en pista coberta amb la que podrà participar al campionat d'Espanya Absolut que serà disputat a Sevilla el cap de setmana del 21 de febrer.

L'endemà diumenge, Elena Fonalleras va participar al Campionat de Catalunya de Clubs. Ella, com a filial del Lleida i juntament amb les altres noies de l'equip, va aconseguir la classificació al Campionat d'Espanya de Clubs.

També diumenge al matí l'Associació Atlètica Palamós-Calonge-Sant Antoni va tenir una àmplia representació a la Mitja Marató de Granollers. Allà Xavier Cugat va aconseguir la seva millor marca personal amb un temps 1:25:34, Sebastià Polinario també va aconseguir una bona marca 1:26.10 i Ernest Espelt tot i els problemes físics va assolir una marca de 1:34.18. Teresa Bonet per la seva banda va aconseguir un registre molt proper a les seves millors marques 1:52.02.
Per finalitzar el cap de setmana, el diumenge a la tarda el júnior Adel Mechaal va debutar en la prova dels 800m. Cal destacar l'excel·lent marca que va aconseguir tenint en compte la poca experiència que té en la distància. Va aconseguir un temps de 2,02,70 que malauradament per poc no és suficient per a participar al Campionat d'Espanya de la seva categoria. Si és possible intentarà assolir la marca el proper cap de setmana.
Per acabar i aprofitant que disposem de la informació cal recordar que la veterana Ramona Escribano ha realitzat dues jornades d'hivern. La primera va ser a Palafrugell el 6 de desembre del passat any. Allà va assolir una marca de 10,9 en la prova dels 60m llisos. La segona jornada que va disputar va ser a Girona el 24 de gener d'aquest any on va realitzar els 200m en 39,7 i on va aconseguir arribar als 3,24m en el salt de llargada. Aquestes marques, properes als seus millors registres, li permeten enfocar bé aquesta temporada en la que s'ha proposat realitzar les proves combinades.