8/2/09

L'equip dels Alevins de l'Associació Atlètica Palamós-Calonge-Sant Antoni segon al Campionat de Catalunya de Cros

Said Mechaal, atleta palamosí de la categoria aleví, va assolir un espectacular quart lloc al Campionat de Catalunya de Cros que es va cel·lebrar a Canovelles aquest diumenge 8 de febrer. També cal destacar l'actuació d'atletes del club com en Roger Cañigueral (14), Ayub Ayachi (33), Silver Gomez (98), Ion Rodríguez (117) Ali (137) i Kaleab Baldó. Així, tots ells van aconseguir pujar al segon graó del podi al Campionat de Catalunya de cros per Clubs, una competició on hi havia un total de 26 equips d'arreu del territori. Per aquests joves atletes és un gran èxit.

També en altres categories hi va haver una bona participació per part dels atletes del club. Cadet Femení: Chaymae Mechaal (19), Clàudia Illa (37); Cadet Masculí: Aleix Ferré (88); Infantil Femení: Mariona Cots (114); Infantil Masculí: Anas el Wahabi (27), Ricardo Triviño (28).