15/2/09

L'equip sènior del Palamós Calonge-Sant Antoni revalida el títol de Campió Provincial.

No és la primera vegada que l'equip sènior masculí de l'Associació Atlètica Palamós Calonge-Sant Antoni assoleix la primera posició al Campionat Gironí de Cros. En la anterior edició, que es va disputar a Vidreres el 23 de desembre de 2007, els atletes Jaume Quintana (3), Josep Carballude (5) i Josep Viñolas (9) van formar l'equip guanyador. En aquesta ocasió a Cassà de la Selva, l'equip ha estat format de nou per Jaume Quintana que ha estat segon i per Josep Carballude que altra vegada ha estat cinquè. L'altre component de l'equip ha estat Oscar Carrasco que ha estat quart.


Cal destacar altres resultats. Pedro Ruíz va aconseguir una excel·lent primera posició com a Veterà A, el júnior Adel Mechal també va ser primer i el Veterà B, Josep Mª Gisbert va ser tercer en la categoria de Veterà C.

Es pot dir, també, que els més petits segueixen els passos dels més grans. L'equip d'aleví masculí format palamosins i calongins, que la setmana passada va assolir una exitosa segona posició al Campionat de Catalunya de Cros, aquesta setmana a Cassà ha aconseguit una destacada victòria. D'aquesta manera, com els seus homòlegs més grans, han aconseguit el títol de Campions Provincials per equips. Això ha estat gràcies a destacades participacions de diferents atletes com Said Mechaal que ha estat primer i Roger Cañigueral que ha estat tercer. Ayub Ayachi ha estat cinquè, Pedro Ruíz dotzè i Kaleab Baldó vint-i-vuitè.

Resum de resultats:

Cadet femení: Chaymae Mechaal(5), Clàudia Illa(7); Cadet masculí: Aleix Ferré(14); Juvenil masculí: Zacarias Ayachi(17); Infantil masculí: Ricardo Triviño(4); Annas el Wahabi(5); Infantil femení: Mariona Cots(20); Benjamí femení: Ivette Ruiz(17), Marina Dalmau(19), Meron Baldó(24); Benjamí masculí: Eduard Illa(27), Adrià Tabernero(35), Moaad el Wahabi (41).