23/11/08

Resum de resultats 23/11/08

Aquest diumenge es va disputar l'onzè cros Ciutat de Girona en un circuit a la zona del pavelló de Fontajau. Possiblement, la seva situació al mig de la ciutat l'ha fet un dels cros amb més participació infantil dels realitzats fins al moment en el marc del Circuit Gironí.

En la categoria alevina masculina, per exemple, es va arribar fins als 89 participants, amb fins a cinc participants del club. Tots ells van creuar l'arribada entre els 25 primers on Said Mechaal, tot i no repetir la victòria aconseguida en l'anterior ocasió va pujar al segon esglaó del podi. Aquesta jornada, de nou, Adel Mechaal va assolir la segona posició. En aquesta ocasió, però, el primer classificat, Aurelià Serra va entrar només tres escassos segons abans que ell. Finalment, Pedro Ruiz en la seva categoria (veterà A) va aconseguir la primera victòria de la temporada.

Resum de la participació dels atletes del club:
Prebenjamí masculí: Guillem Tabernero (23); Benjamí masculí: Eduard Illa (35), Adrià Tabernero (39); Benjamí femení: Meron Baldó (21), Ivette Ruiz (24); Aleví Masculí: Said Mechaal(2), Roger Cañigueral (6), Pedro Ruiz (13), Kaleab Baldó (18), Ion Rodríguez (25); Infantil Masculí: Ricardo Triviño (7); Infantil femení: Mariona Cots (23); Cadet masculí: Aleix Ferré (12); Cadet femení: Chaymae Mechaal (7), Claudia Illa (8); Junior masculí: Adel Mechaal (2); Veterà A masculí: Pedro Ruiz (1), Pere Andreu (15), Xavier Cugat (20); Veterà C masculí: Josep Mª Gisbert (6)

Per altra banda, l'atleta de la categoria Promesa femení Elena Fonalleras va disputar el dotzè cros Internacional de Soria on va assolir la destacada 10a posició. A continuació podem veure dues imatges de la jornada.