17/11/08

Resum de resultats 16/11/08

Enguany, en la 35ena edició del cros de Santa Coloma de Farners, celebrada el diumenge 16 de novembre, el club ha estat representat per quatre atletes, tots ells veterans. En la categoria A, Josep Pons va aconseguir la 34ena posició i Ernest Espelt la 39ena. En la categoria B, Santi Mesa va creuar la meta en 46ena posició. En la categoria C, Josep Mª Gisbert va assolir de nou una destacada sisena posició.

També aquest cap de setmana es va disputar la Mitja Marató del Ripollès 2008. L'atleta del club, Teresa Bonet es va col·locar en la 36ena posició de la general femenina i la 20ena posició en la seva categoria amb un registre de 1:53:42.

1 comentari:

Elena ha dit...

Molt bé aquests resums ee, molt bé!La presentació del blog és màxima (molt bona) :) a veure si la gent s'anima a escriure quatre tonteries o no tan tonteries i estem tots una mica més comunicats. Encara que amb "internet a la palma de tu mano" no pots deixar comentaris al blog...ja em diràs tu l'ús que en pots fer en els viatges llargs i pesats de Bcn-Sòria, Sòria-Bcn. Apali, a entrenar-la força.