2/11/08

Benvinguts al Blog del Club!

Posats a estrenar coses, com el nom del club, aviat l'equipació nova, el president , la temporada... perquè no estrenar blog?

Per començar un breu resum de les primeres jornades de cros. El diumenge 2 de novembre malgrat el mal temps, un parell de sonats, si m'ho permeten, van decidir anar-se a enfangar a Olot. Adel Mechaal, tot i les repetides caigudes que ha confirmat patir, va ser segon en la categoria júnior masculí i Josep Carballude, sentint-se a gust en el terreny fangós i exigent va aconseguir la primera posició com a sènior masculí.

Aquests dos atletes van repetir participació al cros de Sant Hilari Sacalm la setmana següent. Així, el diumenge 9 de novembre en Josep va aconseguir la sisena posició essent el primer gironí en la seva categoria i l'Adel va igualar la posició ja assolida la setmana anterior. El seu germà petit, Said Mechaal, va aconseguir una brillant primera posició en la categoria aleví masculí. Josep Mª Gisbert en la categoria de veterans C va col·locar-se en la sisena posició. Pere Ruíz, en la categoria de veterans va assolir una meritosa segona posició. Elena Fonalleras, que per fi s'ha tornat a deixar veure competint, va aconseguir també, un segon lloc en una cursa de gran nivell.
Els altres atletes que van participar en aquesta competició van ser:

Categoria benjamí mascuí: Adrià Tabernero (36è). Categoria benjamí femení: Meron Baldó (26ena); Marina Dalmau (27ena) i Ivette Ruiz (28ena). Categoria aleví masculí: Pedro Ruiz (fill) (9è), Kaleab Baldó (17è) i Silver Gómez (19è). Categoria cadet masculí: Aleix Ferré (20è). Categoria Cadet femení: Chaymae Mechaal (12ena) i Claudia Illa (13ena).

Hem de dir que molts dels més joves estaven una mica cansats ja que havien participat el dia abans al Cros Escolar de Palamós. A continuació una relació participants/resultats.
Categoria benjamí mascuí: Kaleab Baldó (1), Ion Rodríguez (3), Pau Bertran (7), Sergi Campos (8), Eduard Illa (12), Ivan Moreno (13) i Joaquim Belmonte (15). Categoria benjamí femení: Júlia Martí (4) i Meron Baldó (6). Categoria aleví masculí: Ricardo Triviño (1), Said Mechaal (2), Roger Cañigueral (3), Pedro Ruiz (4) i Adrià Chercoles (6). Categoria aleví femení: Mariona Cots (3). Categoria infantil masculí: Aleix Ferré (1) i Salvi Martí (4). Categoria infantil femení: Chaymae Mechaal (1) i Clàudia Illa (2). Categoria cadet masculí: Dani Garcia (3). Categoria cadet femení: Mª del Mar Martí (2).

Fins aquí el resum. Us recordo que si voleu veure els resultats dels crosos els podeu consultar a www.selva.cat/esports.