14/6/09

Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil

Aquest cap de setmana s'ha disputat la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil. En la categoria aleví tres atletes del club van participar a l'esdeveniment. Said Mechaal va assolir una espectacular tercera posició als 2000m.ll, amb un registre de 7,11,51. També en la mateixa cursa Ayoub Ayachi va aconseguir un vuitè lloc amb 7,30,04. Roger Cañigueral va participar als 600m.ll. i va ser novè amb 1,58,39. Finalment, a la categoria infantil, Annas elWahabi i Ricardo Triviño van acabar en vuitena i desena posició als 1000metres obstacles amb registres de 3,24,90 i 3,33,11 respectivament.

La setmana que ve tres atletes més del club de la categoria cadet participaran a la Fase Final del Campionat de Catalunya Cadet. Clàudia Illa i Aleix Ferré participaran als 600metres llisos mentres que Chaymae Mechaal participarà als 3000metres llisos.