20/4/09

XII Cursa 10km de Girona. AA Palamós Calonge-Sant Antoni segona per equips.

Aquest diumenge 19 d'abril es va disputar la XII Cursa 10km de Girona. La participació per part dels atletes del club va ser considerable obtenint resultats destacats. Jaume Quintana va assolir la tercera posició de la General i la segona en categoria amb un registre de 32’38''. Pedro Ruíz va ser sisè de la General i 3r de la categoria M4 amb un temps de 33’20”. Aquests dos atletes juntament amb Pere Andreu (38’14”) i Sebastià Polinario (38’26” ) van completar equip i van ser segons.
El següent atleta de l'Associació Atlètica Palamós Calonge-Sant Antoni en creuar la meta va ser Jordi Perpiñà (39’07”), després Miquel Brull (39’31”), Xavier Cugat (39’32”), Josep Mª Gisbert que va ser primer en la categoria M7 (42’50”), Josep Seras (47’35”), Teresa Bonet (49’09”) i Carme Rovira que va ser 4ª en la categoria F13 (1h00’17” ). També cal destacar que en la cursa infantil de 1600m Pedro Ruíz va ser el segon aleví.