12/1/09

Campionat Provincial de Veterans - VIII Cros de Banyoles

Aquest diumenge 11 de gener es va disputar a Banyoles el primer cros de l'any del Circuit Gironí de Cros. A més a més de ser prova puntuable per al circuit, en aquesta cursa els atletes veterans es disputaven el Campionat Provincial. Els atletes de l'Associació Atlètica Palamós - Calonge - Sant Antoni van assolir uns excel·lents resultats tant individualment com per equips.
Pere Ruíz es va imposar clarament en la categoria de veterà A aconseguint així el títol de Campió Provincial. Josep Carballude, també en la mateixa categoria va se el Subcampió Provincial. Gràcies a la magnífica actuació d'aquests dos atletes que es van situar als llocs més alts de la classificació i a la divuitena posició de Pere Andreu i a la dinovena de Sebastià Polinario el club es va proclamar també Campió Provincial de Cros. Josep Mª Gisbert en la categoria de veterà C va assolir també el títol de Subcampió Provincial. Elena Fonalleras va tenir també una magnífica actuació proclamant-se guanyadora del cros en categoria Promesa.

Sortida dels veterans A.

Resum de resultats: Sènior Masculí: Oscar Carrasco (7), David Tejero (21); Benjamí Masculí: Adrià Tabernero (25); Aleví Masculí: Pedro Ruíz (8).